Menu

Webshop

Onze planten

Welkom in onze webwinkel! We zijn blij dat we hier ons assortiment vaste planten aan je kunnen presenteren met een woordje uitleg →

De planten die je hier in de webshop vindt zijn allemaal meerjarige planten. Ons assortiment op de kwekerij is nog uitgebreider, want we zijn nu eenmaal beter in plantjes opkweken dan plantjes uploaden.  

Als je de vaste plant die je zoekt niet kunt vinden in onze webshop, geen nood!  In de rubriek ‘In de kwekerij’ vind je maandelijks een overzicht van alle Beschikbare planten. 

Wil je een plant uit deze lijst kopen die nog niet in de webshop staat? Vul dan de namen van de planten waarin je geïnteresseerd bent in het opmerkingenveld aan het einde van je bestelling en wij zorgen voor de rest. Houd er rekening mee dat we momenteel geen eenjarige planten verzenden. We hebben nog geen veilige pakketdienst gevonden voor het verzenden van kwetsbare eenjarige planten. 

Selecteer je favoriete planten en voeg ze toe aan het winkelmandje.
Als je extra planten wilt, kun je ons in het opmerkingenveld laten weten welke vaste planten uit de lijst met Beschikbare planten je wilt .
Zodra je je bestelling hebt geplaatst, controleren we of alles beschikbaar is.
We sturen je een bevestigingsmail met daarin welke planten we gaan leveren en de exacte verzendkosten, samen met ons betalingsverzoek. 
Zodra we je betaling hebben ontvangen, brengen we je pakket op maandag naar het postkantoor.
Een paar dagen later ontvang je de planten bij je thuis.

We kijken uit naar je bestelling!

Als je wilt zien waar we mee bezig zijn 🌻

Volg ons op sociale media