Menu

Rondleidingen en Evenementen

Wij bieden rondleidingen aan en je kunt ook op ons veld evenementen organiseren, zoals bedrijfsuitjes, schooluitstapjes, en meer.

Trek je stoute laarzen aan en kom samen met ons ons bloemenveld verkennen!

We vinden het geweldig om je te laten zien hoe onze bloemenboerderij en plantenkwekerij werkt en om onze ecologische methodes met je te delen. Ons veld biedt plaats voor een ontspannen ontmoeting, ideaal voor teambuilding, of daguitstap van jouw vereniging. Experimenteer met ons mee en proef van alle heerlijke kruiden en eetbare bloemen!

Afhankelijk van je schema en budget kunnen we samen koude of warme gerechten bereiden. We plukken heerlijke smaakmakers voor mocktails, thee, ijsthee, salades, soepen of sauzen, rechtstreeks van het veld!

Ook voor kinderen bieden we een schooluitstap op maat. Wij leren je welke planten veilig eetbaar zijn of net giftig, hoe je brandnetels kunt plukken zonder gestoken te worden en laten je onderweg kennismaken met kriebelende dieren. We verkennen planten met prikkelende geuren en kleuren, graven naar knollen en bollen en beklimmen bladerrijke bergen. Voor grotere groepen voorzien we meerdere begeleiders.