Menu

Horeca en traiteur

We leveren handgeplukte eetbare bloemen en minder bekende kruiden aan gastronomische restaurants en cateraars.

Bij ’t Coolhof helpen we je graag om je restaurant gerechten een persoonlijk tintje te geven. Op verzoek plukken we relevante garnituren en eetbare bloemen om topborden smaakvol mee aan te kleden.

We horen graag wat de chef fascineert. We gebruiken WhatsApp om beschikbare planten voor het komende menu of specials voor de suggestie van de week te bespreken of je ontvangt onze seizoenslijst in een mailtje.

Wil je visueel verbluffen en dresseren met veel kleur? Gastronomisch op zoek naar de pittige afwerking van je gerecht? We zijn dan wel geen professionele chef-koks, maar we wisselen graag ideeën uit. Over wat goed past bij een specifiek gerecht, of welke wilde planten in het seizoen zijn. Op zoek naar een juni bloeier met mosterdsmaak? Een roze blaadje dat serveert bij vis? Welke zoete eetbare bloem fleurt je dessert een zomer lang op?

Met onze hand geselecteerde bestelservice kunnen onze eetbare bloemen en losse kruiden aan al je wensen voldoen. We selecteren de kleinste of grootste blaadjes en lange of korte stengels voor onze kruiden, helemaal afgestemd op jouw gerecht.

Onze liefde voor eetbare planten is wat ons inspireerde om dit bedrijf te starten. We zijn gepassioneerd over het delen van onze kennis en expertise over kruiden, eetbare bloemen en aromatische planten. Onze prijzen zijn zeer concurrerend omdat je rechtstreeks bij de boer bestelt, rechtstreeks van het veld.