(zelf/ge)pluk(t)

Op β€˜t Coolhof oogsten we op bestelling. Zo garanderen we dat onze bloemen en kruiden op hun knapperigst zijn, de bijen zo lang mogelijk mee kunnen genieten en niets verloren gaat.

We verkopen zowel aan professionelen als aan particulieren. Ben je nog niet zo vertrouwd met het eten en bereiden van bloemen? Benieuwd naar de kwaliteit, versheid en pracht van onze kruiden en bloemen? In restaurants komen we doorgaans langs met een proefpakket. Voor particulieren plukken we met plezier een mix eetbare bloemen voor op een taart, als lekkere decoratie voor cupcakes, hapjes, een wilde salade, vers thee- of cocktailpakket,… of kom gewoon langs op het veld, om te proeven, te zien groeien, geΓ―nspireerd te worden!

Ook maakten we een zelfplukkerskast. Kom zelf naar ons veld en pluk een boeket, een potje bloemen, een superverse salade. Betalen doe je dan via overschrijving of onze brievenbus. De zelfpluk wijst zichzelf uit en is mogelijk van juni tot oktober. Je brengt best zelf een emmertje met water mee, een schaar en draagt lange mouwen/broekspijpen (tegen netels en onze kleinste bewoners die weleens durven prikken/steken)

Via email kan je de meest recente lijst opvragen met eetbare bloemen, blaadjes, topjes, mini’s/groenten en boeketten die klaar zijn om geoogst te worden.

Bestellen doe je door te mailen naar bestelling@tcoolhof.be of per telefoon: 0471/561 337

Verdere info over bestellingen en leveren/afhalen kan je hier vinden.