Na twee jaar zoeken en plannen, kwamen we in juni 2016 dé boerderij tegen: een huis met schuur en een veld van 65 are (dat altijd groter mag worden).

We kochten een eerste (niet verwarmde) serre en kweken nu eetbare bloemen en culinaire kruiden. We willen de planten hun gang laten gaan (in bestuiving, reproductie, in het vinden van een plek), nieuwe en oude smaken ontdekken, kennis en kunde delen, buiten werken en vooral: de grond beter achter laten dan hoe we hem ‘gekregen’ hebben. Dat doen we door principes van de biologische landbouw, duurzaamheid, ecologie, verwondering en eerbied voor al wat groeit en bloeit na te streven. In onze communicatie proberen we zo helder mogelijk te tonen hoe we te werk gaan. Eerlijkheid naar de klant en naar onszelf staat voorop.

‘t Coolhof:

**vroegere naam van de heuvel in Putte waar we op mogen wonen en werken. Toen veel groter in oppervlakte, nu minstens even groot in onze dromen.

**Oud-Vlaams voor groententuin.